AMD Kamnik
POMOČ NA CESTI 1987

Novice

Objavil/a: Iztok Čebašek, četrtek, 23. februar 2017, ogledov: 911

Na tradicionalnem pohodu v Tamar je bilo znova luštno

V soboto, 18. februarja 2017, nam je, skupaj s prijatelji TD Gora sv. Miklavž, uspelo izvesti še en prijeten, poučen, predvsem pa nadvse zabaven in lep večerni pohod v Tamar, ki se ga je udeležilo 45 članov in članic našega društva.

Člani Avto-moto društva Kamnik in Turističnega društva Gora sv. Miklavž smo se tudi letos podali na tradicionalni pohod z lučkami v Tamar, mimogrede pa smo si ogledali še čebelarski muzej v Radovljici.

Pohoda so se člani prijateljskih društev znova udeležili polnoštevilno, saj se nas je zbralo za poln avtobus. Po odhodu iz Kamnika smo se mimogrede ustavili v čebelarskem muzeju v Radovljici, kjer smo uspeli izvedeti marsikaj novega o čebelah, čebelarstvu in medu, po ogledu muzeja, pa smo pot z avtobusom nadaljevali do Planice.

Pohod iz Planice proti Tamarju je bila prijetna, vreme kristalno jasno, okoliški vrhovi pa zasneženi in lepi. Počitek in okrepčilo v tamkajšnjem planinskem domu se je po poti prileglo, ker pa se je medtem že stemnilo, pa smo si pohodniki za pot nazaj nadeli lučke.

Kljub temu, da je bila pot poledenela, smo vsi srečno in izredno dobre volje prišli nazaj do Planice, od koder smo se, s pesmijo na ustih, odpeljali nazaj proti Komendi ter si v Planinskem domu Komenda, kjer smo imeli dan pred tem občni zbor AMD Kamnik, druženje nadaljevali ob dobri in okusni večerji.

Da je bilo druženje še prijetnejše, je poskrbel naš član Rafko s svojo harmoniko, s katero je popestril večer, tako da smo vsi udeleženci pohoda v Tamar odšli domov zadovoljni in prijetno utrujeni.

Jelenko MilićObjavite vsebino na Facebook-u

Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Izberite arhiv

2019 (2)2018 (7)2017 (9)2016 (21)2015 (31)2014 (9)2013 (1)
KONTAKT

AMD Kamnik
Trg svobode 6
SI-1241 Kamnik

Telefon: (01) 8391 320
E-pošta: info@amd-kamnik.si

DELOVNI ČAS


Pisarna za člane AMD Kamnika je odprta ob sredah: od 12:00 - 16:00