AMD Kamnik
POMOČ NA CESTI 1987

Novice

Objavil/a: Jelenko Milič, sobota, 2. marec 2019, ogledov: 1465

Avto-moto društvo Kamnik ima za seboj še eno uspešno leto delovanja

Člani in članice AMD Kamnik so se v četrtek, 28. februarja 2019, zbrali na občnem zboru, na katerem so pregledali svoje delo v minulem letu ter si zadali nove naloge in cilje za leto 2019.


Avto-moto društvo ima za seboj še eno leto uspešnega delovanja, v katerem so člani in članice izvedli vrsto različnih projektov, dejavnosti društva pa predstavili širši javnosti prek javnih medijev, spletnih omrežij ter tudi neposredno na dogodkih in prireditvah. Društvo AMD Kamnik se uvršča med najbolj prepoznavna društva na območju Kamnika in Komende, pa tudi širše, po zaslugi uspešnih in odmevnih predstavitev, pri čemer je potrebno še posebej izpostaviti tradicionalne predstavitve na sejmih v Komendi, pa je v vrstah članstva moč najti tudi vedno več članov in članic iz cele Slovenije. S stalnim povečevanjem članstva pa se društvo uvršča med najuspešnejša avto-moto društva, ki delujejo pod okriljem AMZS.

 

Športne, humanitarne, preventivne in druge prireditve

Društvo je v letu 2018 organiziralo izbirno tekmovanje mladih kolesarjev v osnovnih šolah Stranje, Toma Brejca in Šmartno; sodelovali so tudi pri izvedbi dobrodelnih prireditev v vlogi donatorja: Društvu TD Gora so pomagali pri izdaji knjige ob petnajstletnici društva, pri projektu »za otroke sveta« so sodelovali z donacijo za otroke Gambije, pomagali pa so tudi društvu PD Bajtar z donacijo enoletne članarine AMZS pri organizaciji prireditve na Veliki planini. Avto-moto društvo sodeluje tudi z Svetom za vzgojo in preventivo v cestnem prometu Občine Kamnik, skupaj pa so izvajali preventivne aktivnosti ob začetku šolskega leta s ciljem, da se zagotovi varnost šolskih otrok, za kar se jim je zahvalil tudi predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik France Pivk. V preteklem letu je bil organiziran tudi že tradicionalni nočni pohod v Tamar, za katerega je sekretar društva Jelenko Milić povedal, da se ga člani in članice udeležujejo v vedno večjem številu. Pohvale nad delom društva  je izrazil tudi Kamniški župan Matej Slapar, ki pravi, da občina Kamnik brez AMD Kamnik ne bi bila to kaj je in da se veseli sodelovanja v prihodnje. Vrsto pohvalnih besed pa sta izrekla tudi  sekretar AMD Šenčur Franc Kuhar in pa Jože Kepic, predstavnik Avto-moto zveze Slovenije. Jelenko Milić, sekretar AMD Kamnik, je izrazil še veselje nad odličnim sodelovanjem z Policijsko postajo Kamnik in se lepo zahvalil pomočniku komandirja Milanu Kojadinoviću za vse trenutke, ko so jim priskočili na pomoč.   Na zboru je generalni sekretar AMZS France Kmetič podelil Vinku Poličniku odličje za pomemben prispevek k razvoju in uspehom Avto-moto zveze Slovenije.

Novosti v načrtih za leto 2019

Predsednik Vladimir Korošec je za letošnje leto napovedal ohranitev vseh obstoječih dejavnosti in aktivnosti, ki so bile izvedene že v prejšnjem letu, ki jim bo dodanih še nekaj novosti. Člani društva bodo organizirali spomladansko srečanje motoristov s preizkusom v spretnostni vožnji pred motoristično sezono, sodelovali bodo pri organizaciji spretnostne vožnje za starejše voznike v Centru varne vožnje na Vranskem in tudi v akciji počastitve spomina na žrtve prometnih nesreč, ki ga vodi Zavod varna pot   Predsednik AMD Kamnik je ponosen na društvo in na njegov razvoj, v prihajajočih letih pa si želi še porasti pri članih in seveda dobro in učinkovito delo še v naprej.   Kamnik-info 


Objavite vsebino na Facebook-u

Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Izberite arhiv

2024 (2)2023 (8)2022 (15)2021 (17)2020 (15)2019 (6)2018 (7)2017 (9)2016 (21)2015 (31)2014 (9)2013 (1)
KONTAKT

AMD Kamnik
Trg svobode 6
SI-1241 Kamnik

Telefon: (01) 8391 320
E-pošta: info@amd-kamnik.si

DELOVNI ČAS


Pisarna za člane AMD Kamnika je odprta ob sredah: od 10:00 - 11.30