AMD Kamnik
POMOČ NA CESTI 1987

Novice

Objavil/a: Jelenko Milič, petek, 25. marec 2022, ogledov: 144

Nekoliko okrnjeno, vendar vseeno uspešno leto AMD Kamnik

Člani Avto-moto društva Kamnik so na občnem zboru prisluhnili poročilom o lanskem delu društva, predsedniku Emilu Grzinčiču in sekretarju Jelenku Miliću, ki sta društvo uspešno vodila zadnje štiri leta, pa vodenje društva zaupali za še en mandat.

Včeraj popoldne, 24. 3. 2022, so se člani AMD Kamnik na Križu pri Komendi srečali na rednem občnem zboru, na katerem so najprej prisluhnili poročilom o opravljenem delu v minulem letu, nato pa, ker je staremu vodstvu in organom društva potekel mandat, izbrali in potrdili še novo vodstvo ter organe društva.

Tako kot že leto prej je delovanje AMD Kamnik, ki ni zgolj eno izmed društev z najvišjim številom članstva na Kamniškem, ampak je, spričo svojih številnih dejavnosti, postalo domala nepogrešljivo tudi v kamniškem javnem življenju, v veliki meri zaznamovala epidemija, kljub omenjenim težavam pa je društvo uspelo leto zaključiti uspešno in, kar zagotovo ni nezanemarljivo, tudi s presežkom sredstev na svojem računu.

Čeprav je bila zaradi epidemioloških ukrepov že drugo leto zapored okrnjena oz. onemogočena izvedba nekaterih načrtovanih rednih aktivnosti in prireditev, pa so se prizadevni člani AMD Kamnik tolikanj bolj izkazali na drugih področjih.

S svojimi bogatimi izkušnjami so namreč tudi v času lanskega leta, razen izvedbe nekaterih preventivnih dejavnosti, priskočili na pomoč organizatorjem dogodkov in aktivnosti na različnih prizoriščih, tako na sicer še bolj redkih prireditvah in dogodkih, kot tudi pri vzdrževanju reda na novih parkiriščih pod Veliko planino, še bolj pa s pomočjo pri izvedbi testiranja in cepljenja v Zdravstvenem domu Kamnik, zaradi česar so si štirje najbolj prizadevni za svoj trud prislužili tudi priznanje in zahvalo Civilne zaščite.

Za dobro delo in vso pomoč se je zbranim članom AMD Kamnik zahvalil tudi župan Matej Slapar, delo enega izmed najbolj aktivnih društev v okviru Avto moto zveze Slovenije, pa je pohvalil tudi generalni sekretar AMZS Jure Kostanjšek.

Kot smo že omenili, je bil tokratni občni zbor AMD Kamnik naravnan tudi volilno, pri čemer v najožjem vodstvu društva ni prišlo do bistvenih sprememb, saj na čelu društva še naprej ostajata Emil Grzinčič, kot predsednik, in Jelenko Milić, kot sekretar, ki sta društvo uspešno vodila tudi v preteklem mandatnem obdobju, do manjših sprememb pa je prišlo v upravnem odboru društva in posameznih odborih.

S sprejetjem načrta dela za letošnje leto se je občni zbor, ki so se ga, razen že omenjenih gostov, udeležili tudi gostje iz AMD Šenčur ter predstavnik Policijske postaje Kamnik, zaključil, prijetno pomladno srečanje članov AMD Kamnik, pa se je nadaljevalo ob okusni, pravi kmečki malici in prijateljskem druženju.

www.kamnik.info


Objavite vsebino na Facebook-u

Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Izberite arhiv

2022 (10)2021 (17)2020 (15)2019 (6)2018 (7)2017 (9)2016 (21)2015 (31)2014 (9)2013 (1)
KONTAKT

AMD Kamnik
Trg svobode 6
SI-1241 Kamnik

Telefon: (01) 8391 320
E-pošta: info@amd-kamnik.si

DELOVNI ČAS


Pisarna za člane AMD Kamnika je odprta ob sredah: od 11:00 - 12.30