AMD Kamnik

Objavil/a: Jelenko Milič, ponedeljek, 18. november 2019

OBELEŽITEV SVETOVNEGA DNEVA SPOMINA NA ŽRTVE PROMETNIH NESREČ

Življenje ni rezervni del - obeležitev svetovnega dneva spomina na žrtve prometnih nesreč


Tretjo nedeljo v novembru tradicionalno obeležujemo svetovni dan spomina na žrtve prometnih nesreč. To je dan, ob katerem se spomnimo vseh umrlih in poškodovanih v prometnih nesrečah skupaj z njihovimi bližnjimi, prijatelji, sodelavci in znanci.
Ta letos poteka pod geslom »Življenje ni rezervni del« z željo poudariti vlogo in pomen človeka, medsebojnih razmerij in življenjskih vrednot.
Ob tej priložnosti smo se s simboličnim prižigom sveč v nedeljo 17. novembra 2019 ob 17. uri na Glavnem trgu v Kamniku v organizaciji Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik poklonili člani Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik ter člani Avto moto društva Kamnik.

Ko iščemo vzroke prometnih nesreč jih največkrat iščemo v drugih, kot je v alkoholu, cestah, vremenu in ..., ampak vzrok je človek, vzrok je v nas samih.O prometni varnosti in žrtvah prometa je potrebno govoriti na glas, kajti za varnost vseh udeležencev v prometu lahko največ storimo prav sami in smo odgovorni vsi!Franc Pivk
http://amd-kamnik.si/novice.php?pid=96 04. 07. 2020